Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige Fotballdrakter|fotballdrakter barn|draktsett fotball på nett

Billige fotballdrakter 2016/17 på nett, fotballdrakter barn/dame/EM 2016 drakter/landslagsdrakt/klubber fotballdrakter nettbutikken, salg hjemmedrakt/bortedrakt/tredjedrakt lav pris og kjapp levering

Manchester City satte nye rekord i Premier League

Publié le 27 Novembre 2017 par fotballdrakterbutikk

Manchester City kom bakfra for å hente tre poeng mot Huddersfield og satte et par nye engelske toppfluksmerker i prosessen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Vinneren så at de gjorde det 37 av en mulig 39 poeng fra de første 13 Premier League-kampene i kampanjen. Dette tempoet er bedre enn noen klubb i Premier League-historien og knytter toppmerket den engelske toppflyten med Liverpools haul i 1990-91 sesongen. Du kan også kjøpe Manchester City drakt 2017/18 for å vise din støtte.

Og comebacket viste seg også en streak breaker. Komme ut etter pausen, måtte City møte det faktum at de ikke hadde vunnet en vekk Premier League-kamp når de traff i halvtid siden april 1995 mot Blackburn Rovers, etter å ha mislyktes 96 ganger siden sammenstøtet på Ewood Park.

Men det viste seg bare et annet merke for City å slå ned da de gjenopprettet sin åtte-punkts fordel over rivaler Manchester United på toppen av Premier League-bordet.

Commenter cet article