Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige Fotballdrakter|fotballdrakter barn|draktsett fotball på nett

Billige fotballdrakter 2016/17 på nett, fotballdrakter barn/dame/EM 2016 drakter/landslagsdrakt/klubber fotballdrakter nettbutikken, salg hjemmedrakt/bortedrakt/tredjedrakt lav pris og kjapp levering

Barcelona lanserte 2018-2019 ny tredje fotballdrakter

Publié le 13 Septembre 2018 par fotballdrakterbutikk

Barcelona har avslørt deres nye rosa tredje sett for 2018-19 sesongen. Den nye jerseyen gir hyllest til byen Barcelona, og har et dynamisk sashdesign inspirert av en av de mest berømte gatene, Avinguda Diagonal. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Barcelona 18-19 tredje settet er overveiende fersken (lys rosa) med en tynn sash fra øverst til venstre til nederst til høyre i en litt mørkere, mer mettet nyanse av fargen. Rakuten-logoen på den tredje skjorten i Barcelona 2018-2019 er hvit, som ikke er ideell for lesbarhet, men bidrar til å holde utformingen strømlinjeformet. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte.

Barcelona har gjort en oppmuntrende start på sesongen som har sett dem vinne alle tre av deres La Liga-spill så langt, og de vil forsøke å utvide den løp når de står overfor Real Sociedad unna på lørdag.

 

Commenter cet article