Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige Fotballdrakter|fotballdrakter barn|draktsett fotball på nett

Billige fotballdrakter 2016/17 på nett, fotballdrakter barn/dame/EM 2016 drakter/landslagsdrakt/klubber fotballdrakter nettbutikken, salg hjemmedrakt/bortedrakt/tredjedrakt lav pris og kjapp levering

Antoine Griezmann forklarte hvorfor han aldri vil signere for Arsenal

Publié le 30 Novembre 2017 par fotballdrakterbutikk

Atletico Madrid framover nummer 7 billige fotballdrakter eier Antoine Griezmann har avslørt at han ville slå ned et potensielt fremtidig trekk til Arsenal etter å ha blitt frustrert av klubbens jakten på ham i 2013.

I sin nye selvbiografi skriver han om hvordan han i sommeren 2013 hadde tiltrukket seg interesse fra Arsenal, med sin tidligere agent i kontakt med Gilles Grimandi. Arsenal var i mellom på vei til å signere en ny angriper etter å ha sett sitt nå berømte bud på £ 40m pluss £ 1 skrudd ned av Liverpool. kjøpe Arsenal drakt 2017/18 nettbutikk.

"Så da Eric fortalte meg senere at London-klubben var interessert igjen, sa jeg til ham:" Glem det, etter at slaget ga oss. "

Til slutt bestemte Griezmann å bli på Sociedad for en annen sesong før han flyttet til Atlético Madrid, hvor han har scoret 89 mål i tre og en halv sesonger og sementert sitt rykte som en av verdens fineste spillere.

Commenter cet article