Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige Fotballdrakter|fotballdrakter barn|draktsett fotball på nett

Billige fotballdrakter 2016/17 på nett, fotballdrakter barn/dame/EM 2016 drakter/landslagsdrakt/klubber fotballdrakter nettbutikken, salg hjemmedrakt/bortedrakt/tredjedrakt lav pris og kjapp levering

Panama avduket VM 2018 landslagsdrakter

Publié le 8 Avril 2018 par fotballdrakterbutikk

New Balance har avduket Panama nytt hjem og veske for kommende VM 2018. Panamas nasjonalfugl, harpienørn, nasjonal hymne og Panama Citys skyline fungerer som designinspirasjon for de nye Los Canaleros-kitene. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Hjemme trøyen er i Panamas klassiske rød, med hvit trim på den ønskebrakede kragen. Et tonalt mørkt rødt chevronmønster fyller fremsiden av jerseyen, inspirert av Panamas nasjonalfugl og hovedstadens skyline. Den indre kragen på begge jerseys har "Alcanzamos Por Fin La Victoria" (Vi Endelig Reached Victory) fra Panamanian National Anthem skrevet over ryggen nakke. Du kan også kjøpe Panama VM drakt 2018 i butikken vår.

Panamas veske reflekterer utformingen av hjemmet, men er hvit med blå og røde detaljer. Skulder og ermer er blå, som er trim på kragen. Chevron-designen på forsiden er også blå, med en rød New Balance-merkelogo på høyre bryst over kanten.

Commenter cet article