Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige Fotballdrakter|fotballdrakter barn|draktsett fotball på nett

Billige fotballdrakter 2016/17 på nett, fotballdrakter barn/dame/EM 2016 drakter/landslagsdrakt/klubber fotballdrakter nettbutikken, salg hjemmedrakt/bortedrakt/tredjedrakt lav pris og kjapp levering

Barcelona vinner King's Cup-tittel igjen

Publié le 23 Avril 2018 par fotballdrakterbutikk

Lionel Messi og Luis Suarez inspirerte Barcelona til det som sikkert vil være den første delen av en hjemlig dobbel denne sesongen, da de slo Sevilla 5-0 på lørdag for å vinne Copa del Rey. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Messi hadde scoret en gang og Suarez to ganger før selv halvtidsfløyten hadde blåst på Wanda Metropolitano, med den sublime Andres Iniesta og Philippe Coutinho senere å forene Sevilla's ydmykelse. Hvis du er fan av Barcelona, kan du også kjøpe Barcelona drakt 2017/18 for å vise din støtte.

Barca's spennende skjerm tjener dem sin 30. triumf i denne konkurransen og fjerde på rad, etter å ha nådd finalen i hvert av de siste fem årene.

Men til tross for klemmer og høyfifere på slutten, vil de virkelige feiringene bli satt på is til neste søndag, når seier over Deportivo La Coruna vil bekrefte Ernesto Valverdes side som La Liga-mestere også.

Commenter cet article