Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige Fotballdrakter|fotballdrakter barn|draktsett fotball på nett

Billige fotballdrakter 2016/17 på nett, fotballdrakter barn/dame/EM 2016 drakter/landslagsdrakt/klubber fotballdrakter nettbutikken, salg hjemmedrakt/bortedrakt/tredjedrakt lav pris og kjapp levering

Russland 2018 VM: Messi sa Nigeria har to ansikter

Publié le 7 Décembre 2017 par fotballdrakterbutikk

Barcelona nummer 10 billige fotballdrakter eier Lionel Messi har brutt tydelighet på VM-tegningen som slo Argentina og Nigeria i samme gruppe D.

Messi, som har møtt Nigeria flere ganger på ungdoms og seniornivå, er forsiktig med Super Eagles, og sier at de kan score mange mål hvis de finner sin rytme.

Messi ble unnskyldt fra november er vennlig mellom La Albiceleste og Super Eagles, i hans fravær, tapte Sør-amerikanerne 4-2 til tross for at de ledet 2-0 på et punkt under kampen. Messi drakt til salgs nettbutikk.

Messi fortalte TyC Sports på onsdag: "Nigeria er sånn, de har to ansikter. De har veldig gode spillere, det var klart i andre halvdel; men de tillater deg også å spille, de forlater hull og mange mellomrom er generert. Vi spilte mange ganger mot hverandre, men snakket aldri. Bare en hilsen og respekt for alltid, "tilføyde Lionel Messi.

 

Commenter cet article