Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Billige Fotballdrakter|fotballdrakter barn|draktsett fotball på nett

Billige fotballdrakter 2016/17 på nett, fotballdrakter barn/dame/EM 2016 drakter/landslagsdrakt/klubber fotballdrakter nettbutikken, salg hjemmedrakt/bortedrakt/tredjedrakt lav pris og kjapp levering

Messi nektet å forny kontrakten med Barcelona?

Publié le 4 Septembre 2017 par fotballdrakterbutikk

På en pressekonferanse på fredag lokal tid sa direktøren til Barcelonas profesjonelle sportsavdeling at nummer 10 billige fotballdrakter eier Messi snart vil signere en kontraktstillelse med Barcelona. Men den spanske media har rapportert at Messi ikke kommer til å forny dette året med Barcelona, han vil bli en gratis agent neste sommer.

Den spanske media rapporterte at Messi ikke hadde tenkt å forny kontrakten med Barcelona før slutten av dette året. Den nåværende kontrakten mellom Messi og Barcelona utløper sommeren 2018. Og i januar 2018, hvis Barcelona ikke har signert en kontraktstillelse med Messi, vil Messi kunne forhandle med andre lagkontrakt. kjøpe Barcelona drakt 2017/18 nettbutikk.

Så tidlig som i juli i år annonserte Barcelona at Messi vil bli fornyet til sommeren 2021, men så langt har Messi ikke blitt signert på kontrakten.

Commenter cet article