Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige Fotballdrakter|fotballdrakter barn|draktsett fotball på nett

Billige fotballdrakter 2016/17 på nett, fotballdrakter barn/dame/EM 2016 drakter/landslagsdrakt/klubber fotballdrakter nettbutikken, salg hjemmedrakt/bortedrakt/tredjedrakt lav pris og kjapp levering

Bayern Munich fotballdrakter/draktsett barn 2017 på nett

Publié le 8 Juin 2017 par fotballdrakterbutikk

Denne sesongen, nummer 7 billige fotballdrakter eier Alexis Sanchez scoret 30 mål for Arsenal i alle konkurranser, og han bidro også 10 assists, det kan sies at han er en velfortjent beste spiller av Arsenal.

Det er ingen tvil om at Sanchez er en svært viktig spiller for Arsenal, Arsenal håper å signere en ny kontrakt med ham. Men ifølge tyske autoritative medier har Kicker rapportert at Bayern München har bestemt seg for å tilby Sanchez en enestående høypriskontrakt for å tiltrekke seg å bli med i klubben. kjøpe Bayern München drakt 2017 nettbutikk.

Kicker sa at Bayern er villig til å bryte lønnsstrukturen for Sanchez, de vil gi ham 25 millioner euro i årslønn (ca 420.000 pund hver uke). Foreløpig er den høyeste lønnen Lewandowski, hans årslønn er 16 millioner euro.

Tidligere rapporterte "Bild" at for å beholde Sanchez, var Arsenal villig til å gi ham en årlig kontrakt på 20 millioner euro, noe som tilsvarer 340 tusen pund i uken.

Commenter cet article